Planlegger du dåp?

Nybakte foreldre og andre som ønsker dåp lurer for tiden på om det er mulig å planlegge og gjennomføre dåp under koronapandemien.

Det er fullt mulig, med de restriksjoner som gjelder.

Menighetene i Aurskog-Høland følger de nasjonale, regionale og lokale råd og retningslinjer. Disse kan endre seg raskt, derfor oppdateres denne artikkelen når endringer skjer.

Pr nå gjelder følgende:
Dåp gjennomføres pr i dag fortrinnsvis i ordinære gudstjenester, med de smittevernregler som gjelder: I de største kirkene kan det være inntil 200 personer til stede i kirkerommet., men for de som ikke tilhører samme husstand, gjelder 1 meter avstand til andre. Derfor vurderer vi hvor mange det er plass til i hver enkelt kirke.
For alle gjelder også god hånd- og hostehygiene.

Dersom du planlegger dåp kan du enten melde dåp via vårt påmeldingsskjema eller ta kontakt med kirkekontoret til menigheten der du ønsker dåp. Har du spørsmål om dette kan du også kontakte kirkekontorene eller ringe presten i menigheten der du ønsker dåp.

Velkommen til å ta kontakt med oss og velkommen til dåp!

Menighetene i Aurskog-Høland.

Aurskog kirkekontor (Aurskog kirke og Mangen kapell)
E-post:
post.aurskog@ah.kirken.no

Bjørkelangen kirkekontor (Bjørkelangen, Setskog og Rømskog kirker)
E-post: post.bjorkelangen@ah.kirken.no

Løken kirkekontor (Løken og Søndre Høland kirker)
E-post: post.loken@ah.kirken.no

Sokneprest Aurskog Unni Sveistrup, mob.tlf. 90623186