Planlegger du dåp?

Nybakte foreldre og andre som ønsker dåp lurer for tiden på om det er mulig å planlegge og gjennomføre dåp under koronapandemien. - Det er fullt mulig å gjennomføre dåpsgudstjenester, med de restriksjoner som gjelder.

Menighetene i Aurskog-Høland følger de nasjonale, regionale og lokale råd og retningslinjer. Disse kan endre seg raskt, derfor oppdateres denne artikkelen når endringer skjer.

Pr nå gjelder følgende:
Selv om vi for tiden ikke kan feire dåp i ordinære gudstjenester i kirkene, gjennomfører vi dåpsgudstjenester med de restriksjoner som gjelder: Fortrinnsvis en dåpsfamilie pr. gudstjeneste og max 50 personer til stede i kirkerommet. (Max-tallet er inkludert prest, organist og kirketjener.)
For de som ikke tilhører samme husstand, gjelder 1 meter avstand til andre.
For alle gjelder også god hånd- og hostehygiene.

Planlegger du dåp kan du enten melde dåp via vårt påmeldingsskjema eller ta kontakt med kirkekontoret til menigheten der du ønsker dåp. Har du spørsmål om dette kan du også kontakte kirkekontorene eller ringe presten i menigheten der du ønsker dåp.

Velkommen til å ta kontakt med oss og velkommen til dåp!

Menighetene i Aurskog-Høland.

Aurskog menighetskontor (Aurskog kirke og Mangen kapell)
E-post:
post.aurskog@ah.kirken.no

Bjørkelangen kirkekontor (Bjørkelangen, Setskog og Rømskog kirker)
E-post: post.bjorkelangen@ah.kirken.no

Løken menighetskontor (Løken og Søndre Høland kirker)
E-post: post.loken@ah.kirken.no

Sokneprest Aurskog Unni Sveistrup, mob.tlf. 90623186