Utdeling 4-årsbok

Velkommen til uteling av 4årsbok!

Vi vil invitere alle 4-åringer med familie til “Familieonsdag” 10. oktober kl. 17:00-18:45 - med gratis middag. I tillegg vil det bli opplegg for barna og trivelig fellesskap for de voksne.

Vi ønsker å feire høsten og alt høsten har å gi oss. Søndag 14. oktober møtes vi i Aurskog kirke til gudstjeneste og høsttakkefest som starter kl 11:00 og feirer høsttakkefest. Her skal vi pynte kirken med grønnsaker, korn og frukt,og 4-åringene får sin egen bokgave.

Du kan gjerne bidra med pynting, har du noe å ta med til høsttakkefesten, så er det flott. (Det du tar med får du også med deg hjem igjen). Dette kan vi snakke mer om når vi møtes på familieonsdag.

Vi ønsker en påmelding for å vite hvor mange som ønsker middag og for å forhåndsskrive navn i bøkene.

Meld deg på her!